Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Algemene voorwaarden

Annuleringen worden alleen geaccepteerd als deze via de link in de bevestigings mail zijn doorgegeven. Afspraken kunt u kosteloos tot 24 uur van te voren wijzigen of annuleren. Afspraken die vallen op maandag graag op vrijdag annuleren, in het weekend is de salon gesloten.

Binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak brengen wij 50% van de behandeling in rekening. Als u zonder afbericht niet op de afspraak aanwezig bent wordt hier 100% van de behandeling in rekening gebracht. 

Het accepteren van deze voorwaarden is noodzakelijk om een afspraak in te kunnen plannen. 

Gebroken nagels, reparaties en andere bijzonderheden graag voorafgaand aan de afspraak via whatsapp of e-mail melden ivm tijdsplanning. 

Op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 50%

Indien er vanuit mijn kant wijzigingen plaatsvinden neem ik zo spoedig mogelijk contact op via telefoon en whatsapp en zal ik er zorg voor dragen u zo spoedig mogelijk weer in te plannen. 

Liefs 

Simone

 
 
 

Beauty & Nails

Bij Simone

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren