Algemene voorwaarden

Annuleringen worden alleen geaccepteerd als deze via de link in de bevestigings mail zijn doorgegeven. Afspraken kunt u kosteloos tot 24 uur van te voren wijzigen of annuleren. Afspraken die vallen op maandag graag op vrijdag annuleren, in het weekend is de salon gesloten.

Binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak en als u zonder afbericht niet op de afspraak aanwezig bent wordt hier 100% van de behandeling in rekening voor gebracht. Red u de afgesproken tijd niet laat dit dan zsm weten. Indien u meer dan 5 min te laat bent dient u een nieuwe afspraak te maken en wordt 100% van de behandeling in rekening gebracht. U ontvangt een betaalverzoek via whatsapp, graag deze binnen 24 uur te betalen anders ben ik genoodzaakt een factuur te maken met bijkomende administratiekosten. 

Het accepteren van deze voorwaarden is noodzakelijk om een afspraak in te kunnen plannen. 

Gebroken nagels, reparaties en andere bijzonderheden graag voorafgaand aan de afspraak via whatsapp of e-mail melden ivm tijdsplanning. 

Kom alleen naar de salon, het is jou ontspannings momentje. 

Op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 50%

Indien er vanuit mijn kant wijzigingen plaatsvinden neem ik zo spoedig mogelijk contact op via telefoon en whatsapp en zal ik er zorg voor dragen u zo spoedig mogelijk weer in te plannen. 

 

Beauty & Nails Bij simone